Kwas stearynowy

Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: w następny dzień roboczy
Cena: 3,20 zł 3.20
Cena netto: 2,60 zł
ilość szt.
dodaj do przechowalni
* - Pole wymagane

Opis

Kwas stearynowy - stearyna - my będziemy go używać do produkcji mydeł ale w przemyśle kosmetycznym jest  stosowany np. w kremach i piankach do golenia, ma też właściwości nawilżające. Ponadto jest głównym składnikiem świec. Produkt pochodzenia roślinnego.

INCI: Stearic Acid

Przykładowe receptury:

Pianka do opalania  

Wodoodporny krem dla dzieci

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium