Wyciąg z liści miłorzębu japońskiego

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: w następny dzień roboczy
Cena: 3,90 zł 3.90
Cena netto: 3,17 zł
ilość szt.
dodaj do przechowalni
* - Pole wymagane

Opis

 

Wyciąg z liści miłorzębu japońskiego

INCI:Glycerin, Aqua, Ginkgo Biloba Leaf Extract , sodium benzoate, sorbiniane

Wyciąg działa pobudzająco i wzmacniająco na układ krążenia, polepsza ukrwienie, wzmacnia system naczyń krwionośnych, jest bardzo silnym antyoksydantem. Jest stosowany głównie ze względu na wzmacnianie tkanki łącznej skóry - hamuje proces starzenia się skóry. Poza produktami anty-aging jest on powszechnie stosowany w preparatach antycellulitowych, ujędrniających, rozjaśniających cienie pod oczami, do pielęgnacji cery naczynkowej.  

 

Postać: wyciąg wodno-glicerynowy o oliwkowej barwie.

Stosowanie: do 5%, można podgrzewać do 50 stopni Celsjusza, dodawać do fazy wodnej lub końcowego kosmetyku z fazą wodną.

Receptury:
Kojące serum na naczynka

Przechowywanie:
Surowiec przechowywać z w chłodnym miejscu, z dala od źródeł ciepła i światła. Chronić przed dostępem wilgoci.

 

 

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium