Betaina kokosowa

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: w następny dzień roboczy
Cena: 4,90 zł 4.90
Cena netto: 3,98 zł
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
* - Pole wymagane

Opis

 

INCI:  Cocamidopropyl Betaine

Betaina kokamidopropylowa  jest detergentem amfoterycznym stosowanym do produkcji kosmetyków myjących, jak szampony, żele do mycia ciała i higieny intymnej. Należy do łagodnych detergentów i nie narusza warstwy lipidowej tak, jak robią to inne detergenty. Może być stosowany w szerokim zakresie pH.
Jest kompatybilna z innymi surfaktantami i trwale się z nimi łączy.

Postać: przezroczysty płyn

Stosowanie: 4-40% w produktach myjących

Przechowywanie:
Surowiec przechowywać z w chłodnym miejscu, z dala od źródeł ciepła i światła

Receptury:
ŁAGODNY ŻEL DO MYCIA Z OLEJEM ZE SŁODKICH MIGDAŁÓW 
OWOCOWA PIANKA OCZYSZCZAJĄCA

Nawilżający szampon w piance
PEELING DO SKÓRY GŁOWY


Opinie o produkcie (1)

16 sierpnia 2021

Doskonały. Dobrze nadaje się do szamponów, żeli, mydeł w płynie. Ale trzeba kontrolować ph, ponieważ jest to substancja amfoteryczna

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium