Wyciąg z owocu granatu

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: w następny dzień roboczy
Cena: 3,90 zł 3.90
Cena netto: 3,17 zł
ilość szt.
dodaj do przechowalni
* - Pole wymagane

Opis

 

Wyciąg z owocu granatu

INCI: Glycerin, Aqua, Punica granatum Fruit Extract, sodium benzoate, sorbiniane potassium

Dzięki zawartości ogromnej ilości związków, jak przeciwutleniacze, witaminy- C i K, potas, cynk, miedź, żelazo jest remedium na problemy starzejącej się skóry. Prócz działania odmładzającego wykazuje również działanie nawilżające, kojące, przeciwzapalne, redukujące przebarwienia. Nadaje się do każdego rodzaju cery, również trądzikowej.

 

Postać: wyciąg wodno-glicerynowy o brunatno-oliwkowej barwie.

Stosowanie: do 5%, można podgrzewać do 50 stopni Celsjusza, dodawać do fazy wodnej lub końcowego kosmetyku z fazą wodną.

Przechowywanie:
Surowiec przechowywać z w chłodnym miejscu, z dala od źródeł ciepła i światła. Chronić przed dostępem wilgoci.

 

Pliki do pobrania:

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium