Olej z pestek cytryny

Olej z pestek cytryny
  • nowość
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: w następny dzień roboczy
Cena brutto: 7,90 zł 7.90
Cena netto: 6,42 zł
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
* - Pole wymagane

Opis

Olej z pestek cytryny

 

INCI: Citrus Limon Seed Oil

 

Obfitujący w kwasy omega, witaminę C i E nawilża, chroni, regeneruje, działa antyoksydacyjnie i regenerująco na skórę oraz włosy. Doskonały dla skóry dojrzałej, pozbawionej jędrności, ze zmarszczkami, z przebarwieniami, nierównym kolorytem, naczynkowej. Doskonale ożywia koloryt zmęczonej, “poszarzałej” cery dodając jej blasku. Dzięki swojej lekkości polubią go osoby z cerą tłustą, mieszaną i zanieczyszczoną. Doskonale sprawdzi się także przy włosach matowych, suchych, cienkich sprawiając, ze nabiorą miękkości, lekkości i blasku.

 

Stosowanie: do 98%

Przykłady zastosowań:

- połącz z żelem hialuronowym w proporcji 1:1,

- dodaj do ulubionego serum, kremu, balsamu, odżywki do włosów,

- stosuj do olejków hydrofilowych do demakijażu (dodaj 10%- 10g na każde 100g produktu emulgatora SLP, Polysorbate-20 lub glyceryl cocoate),

- stosuj do olejowania włosów.

Przechowywanie: przechowuj w zamkniętym opakowaniu, w temperaturze pokojowej, z dala od źródeł światła.

 

 

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium