Olej z nasion majeranku

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: w następny dzień roboczy
Cena: 8,90 zł 8.90
Cena netto: 7,24 zł
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
* - Pole wymagane

Opis

Olej z nasion majeranku

INCI: Origanum Majorana Seed Oil

Wygląd: żółty kolor oraz charakterystyczny zapach.

Jego charakterystyczny skład nienasyconych kwasów tłuszczowych to:

-linolenowy (omega-3) ~44%
-linolowy (omega-6) ~31%
-oleinowy (omega-9) ~17%

 Nierafinowany olej z nasion majeranku stosowany w produktach do twarzy i ciała, tonizuję skórę i niweluje podrażnienia. Doskonale sprawdza się w kremach i serum do cery dojrzałej i pozbawionej elastyczności. W balsamach pomaga redukować cellulit, wszelkie podrażnienia po depilacji i zabiegach kosmetycznych. Stanowi idealny produkt bazowo-wyjściowy do produkcji kosmetyków.

 

Przechowywanie:
Surowiec przechowywać z w chłodnym miejscu, z dala od źródeł ciepła i światła. Chronić przed dostępem wilgoci.

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium