Glyceryl Cocoate

peg7.jpg
  • nowość
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: w następny dzień roboczy
Cena: 6,90 zł 6.90
Cena netto: 5,61 zł
ilość szt.
dodaj do przechowalni
* - Pole wymagane

Opis

 

INCI: PEG 7 Glyceryl Cocoate

Glyceryl cocoate to emulgator i emolient otrzymywany z gliceryny oraz oleju kokosowego. Stosowany jest najczęśćiej jako delikatny środek myjący w kosmetykach oczyszczających, jak olejki myjące, czy płyny micelarne. Jest biodegradowalny i dobrze tolerowany przez skórę.

Postać: gęsty płyn

Stosowanie:
Znajduje zastosowanie w produktach myjących.
Dozowanie: 1-10%.
Rozpuszcza się w wodzie, alkoholu i glikolu propylenowym, miesza z olejami.

Przechowywanie:
Surowiec przechowywać z w chłodnym miejscu, z dala od źr
ódeł ciepła i światła

Receptury:
Balsam do demakijażu

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium