Znaleziono produktów: 575

Butelka szklana Amber 30 ml

Butelka szklana Amber 30 ml
Butelka szklana Amber 30 ml

Szklana buteleczka o pojemności 30 ml wykonana z ciemnego szkła, z nakrętką z pierścieniem gwarancyjnym i kroplomierzem.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: w następny dzień roboczy

Cena: 1,19 zł (netto: 0,97 zł )

Butelka szklana Amber 30 ml z atomizerem

Butelka szklana Amber 30 ml z atomizerem
Butelka szklana Amber 30 ml z atomizerem

Szklana buteleczka o pojemności 30 ml wykonana z ciemnego szkła, z atomizerem.

Dostępność: brak towaru

Cena: 3,90 zł (netto: 3,17 zł )

Butelka szklana Amber 50 ml

Butelka szklana Amber 50 ml
Butelka szklana Amber 50 ml

Szklana buteleczka o pojemności 50 ml wykonana z ciemnego szkła, z nakrętką z pierścieniem gwarancyjnym i kroplomierzem.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: w następny dzień roboczy

Cena: 1,30 zł (netto: 1,06 zł )

Butelka szklana Amber 50 ml z atomizerem

Butelka szklana Amber 50 ml z atomizerem
Butelka szklana Amber 50 ml z atomizerem

Szklana buteleczka o pojemności 50 ml wykonana z ciemnego szkła, z atomizerem.

Dostępność: brak towaru

Cena: 4,90 zł (netto: 3,98 zł )

Butelka tubka - perłowa 250 ml

Butelka tubka - perłowa 250 ml
Butelka tubka - perłowa 250 ml

Plastikowa, perłowa butelka o pojemności 250 ml. Do wyboru cztery kolory flip-topów.

Dysponujemy ograniczoną ilością tego opakowania.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: w następny dzień roboczy

Cena: 2,99 zł (netto: 2,43 zł )

Butelka z pompką biała 300 ml

Butelka z pompką biała 300 ml
Butelka z pompką biała 300 ml

Plastikowa butelka z pompką o pojemności 300 ml.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: w następny dzień roboczy

Cena: 3,90 zł (netto: 3,17 zł )

Butelka z pompką dozującą 150 ml

Butelka z pompką dozującą 150 ml
Butelka z pompką dozującą 150 ml

Plastikowa butelka z pompką dozującą o pojemności 150 ml.

Dysponujemy ograniczoną ilością tego opakowania.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: w następny dzień roboczy

Cena: 2,59 zł (netto: 2,11 zł )

Carbomer (karbomer)

Carbomer (karbomer)
Carbomer (karbomer)

 

Carbomer (karbomer)

INCI: Carbomer
301

 

Substancja zagęszczająca, poprawiająca stabilność kosmetyku i jego właściwości aplikacyjne. Miesza się z wodą i mieszaninami wodno-alkoholowymi tworząc tym samym roztwory o wysokiej lepkości, największą lepkość wykazują roztwory o pH 6-7,5.

 

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: w następny dzień roboczy

Cena: 6,90 zł (netto: 5,61 zł )
  • nowość

Czarne mydło afrykańskie

Czarne mydło afrykańskie
Czarne mydło afrykańskie

Czarne mydło afrykańskie - Black African Soap jest naturalnym źródłem witaminy A, witaminy E oraz żelaza. Produkt otrzymywany jest ręcznie z oleju kokosowego, palmowego i masła shea oraz popiołu ze strąków kakaowca. 

INCI Butyrospermum Parkii Butter; Elaeis Guineensis Oil; Cocos Nucifera Oil; Theobroma Cacao Ash

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: w następny dzień roboczy

Cena: 12,90 zł (netto: 10,49 zł )
szt.

Czarne pudełko 100 ml z termosem

Czarne pudełko 100 ml z termosem
Czarne pudełko 100 ml z termosem

Czarne, matowe pudełko kosmetyczne z termosem. Pojemność 100 ml. 

Średnica 79 mm, wysokość 67 mm, wysokość nakrętki 20 mm.

Materiał PP 5

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: w następny dzień roboczy

Cena: 4,90 zł (netto: 3,98 zł )

Czarny słoik PET 200 ml

Czarny słoik PET 200 ml
Czarny słoik PET 200 ml

Trwały, lekki słoik z tworzywa sztucznego o pojemności 200 ml, średnica 102 mm, wysokość słoika 45,8 mm.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: w następny dzień roboczy

Cena: 2,49 zł (netto: 2,02 zł )

Czepek foliowy

Czepek foliowy
Czepek foliowy

Jednorazowy czepek foliowy - przydatny przy olejowych maseczkach do włosów. 

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: w następny dzień roboczy

Cena: 0,99 zł (netto: 0,80 zł )

Czepek z włókniny

Czepek z włókniny
Czepek z włókniny

Czepek z włókniny - znajduje zastosowanie przy maseczkach do twarzy, gdy chcemy chronić włosy przed zabrudzeniem. 

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: w następny dzień roboczy

Cena: 1,19 zł (netto: 0,97 zł )

Czerwony olej palmowy z miąższu

Czerwony olej palmowy z miąższu
Czerwony olej palmowy z miąższu

Olej otrzymywany z miąższu, nierafinowany o naturalnie czerwonym kolorze. Obfituje w prowitaminę A jest doskonałym masłem kosmetycznym do produkcji kremów odżywczych, przeciwstarzeniowych, łagodzących podrażnienia skóry.

INCI Elaeis Guineensis (Palm) Oil 

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: w następny dzień roboczy

Cena: 4,90 zł (netto: 3,98 zł )

Delikatny krem z kwasami PHA

Delikatny krem z kwasami PHA
Delikatny krem z kwasami PHA

Bardzo delikatny krem nawilżający, przeznaczony do cery suchej, wrażliwej, z problemami naczynkowymi, do stosowania także pod oczy. Zawarte w nim kwasy PHA głęboko nawilżają skórę, działają przeciwzmarszczkowo i przeciwrodnikowo. Macerat z zielonej herbaty działa przeciwstarzeniowo, poprawia funkcjonowanie i wygląd skóry, wzmacnia ściany naczyń krwionośnych co zapobiega powstawaniu ''pajączków''. Olej z orzechów makadamia działa regenerująco i wzmacniająco, nadaje skórze właściwą odporność.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 30,90 zł (netto: 25,12 zł )

DEO ZR adsorbent zapachów

DEO ZR adsorbent zapachów
DEO ZR adsorbent zapachów

DEO ZR - pochłaniacz nieprzyjemnych zapachów do zastosowań kosmetycznych. Substancja dezodorująca o wysokiej skuteczności na bazie soli cynkowej kwasu rycynolowego. Polecana do zastosowań w recepturach dezodoryzujących typu emulsyjnego. 

INCI Zinc Ricinoleate

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: w następny dzień roboczy

Cena: 8,40 zł (netto: 6,83 zł )

DHA BA - konserwant akceptowany przez Eco-cert

DHA BA - konserwant akceptowany przez Eco-cert
DHA BA - konserwant akceptowany przez Eco-cert

Mieszanka substancji konserwujących akceptowana przez Eco-cert do stosowania w kosmetykach organicznych. Aktywne składniki mieszaniny: DHA - kwas dehydrooctowy, BA - alkohol benzylowy.  

Zakres pH  poniżej 7
Stabilny w temperaturze do 50ºC
Zalecane stężenie 0.2 - 1.0% 
 
INCI: Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol

 

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: w następny dzień roboczy

Cena: 7,45 zł (netto: 6,06 zł )

Dipalmitynian kwasu kojowego

Dipalmitynian kwasu kojowego
Dipalmitynian kwasu kojowego

Ester palmitynowy kwasu kojowego - kwas kojowy jest inhibitorem tyrozynazy (uczestniczy w wielu etapach tworzenia melaniny), pochodzącym z różnych rodzajów grzybów, takich jak Aspergillus i Penicillum. Stosuje się go także w produkcji żywności, aby zapobiec ciemnieniu żywności. Jest powszechnie używany w Azji jako czynnik rozjaśniający skórę.

Ester palmitynowy kwasu kojowego w odróżnieniu od kwasu kojowego jest postacią rozpuszczalną w tłuszczach. 

INCI: Koijc Acid Dipalmitate

 

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: w następny dzień roboczy

Cena: 5,40 zł (netto: 4,39 zł )
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium