|
Olej z orzecha włoskiego RAFINOWANY
INCI: Juglans regia (Walnut) Seed Oil Otrzymywany w wyniku tłoczenia na zimno wyłuskanych orzechów z Orzecha włoskiego (Juglans regia ). Postać Przechowywanie Opinie o produkcie (0) |
|
W koszyku produktów: 0.
Wartość: 0,00 zł.
Przejdź do koszyka »
|
Olej z orzecha włoskiego RAFINOWANY
INCI: Juglans regia (Walnut) Seed Oil Otrzymywany w wyniku tłoczenia na zimno wyłuskanych orzechów z Orzecha włoskiego (Juglans regia ). Postać Przechowywanie Opinie o produkcie (0) |
|