zrobsobiekrem.pl

Peeling z łupin orzecha włoskiego

Peeling z łupin orzecha włoskiego
Peeling z łupin orzecha włoskiego

Drobno zmielone, delikatne (bez ostrych krawędzi) łupiny z orzecha włoskiego. Znajduje zastosowanie jako peeling do twarzy i ciała, jako dodatek do mydeł.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: w następny dzień roboczy

Cena:

4,99 zł

Cena netto: 4,06 zł

PEELING DO CIAŁA "zielona kawa i orzech włoski"

PEELING DO CIAŁA "zielona kawa i orzech włoski"
PEELING DO CIAŁA "zielona kawa i orzech włoski"

Zestaw do wykonania peelingu do ciała, który intensywnie złuszcza, odświeża, oczyszcza skórę. Sprawia, że składniki aktywne z kosmetyków pielęgnacyjnych, jak mleczka, kremy, czy balsamy wnikają głębiej. Doskonały również przed nałożeniem preparatów samoopalających. Posiada dużą ilość drobinek złuszczających, przez co poprawia krążenie. Doskonale sprawdza się w pielęgnacji skóry objętej cellulitem.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: w następny dzień roboczy

Cena:

20,90 zł

Cena netto: 16,99 zł

szt.

Peeling aroniowy

Peeling aroniowy
Peeling aroniowy

Wysuszone i drobno zmielone nasiona i wytłoki z owoców aronii Aronia melanocarpa Owoce aronii są źródłem wielu cennych substancji czynnych – antocyjanów, witamin (C,B2, B6, PP, P, E, prowitaminy A), mikroelementów (molibden, mangan, miedż, bor, jod, kobalt) oraz  kwasów owocowych, pektyn i błonnika.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: w następny dzień roboczy

Cena:

6,90 zł

Cena netto: 5,61 zł

Paradol

Paradol
Paradol

1 % roztwór paradolu identycznego z naturalnym w oleju neutralnym. Paradol w naturze występuje, m.in. w nasionach aframonu, zwanego rajskimi ziarnami. Wpływa na smak tej przyprawy z rodziny imbirowatych. Jest wysoce skutecznym antyoksydantem, potencjalnie bardziej aktywnym od tokoferolu. Działa także przeciwzapalnie i antybiotycznie. 

INCI Caprylic/Capric Triglyceride, Hydroxymethoxyphenyl Decanone 

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: w następny dzień roboczy

Cena:

9,90 zł

Cena netto: 8,05 zł

Papier rozpuszczalny w wodzie

Papier rozpuszczalny w wodzie
Papier rozpuszczalny w wodzie

Arkusz papieru do drukarki atramentowej. Polecamy do zastosowania przy produkcji mydeł. Po wydrukowaniu dowolnego wzoru można go umieścić na własnoręcznie robionym mydle. 

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: w następny dzień roboczy

Cena:

6,90 zł

Cena netto: 5,61 zł

P-4C

P-4C
P-4C

Hydrofilowy emolient. Doskonałe właściwości solubilizujące. Nie zawiera PEG. Pozytywnie wpływa na strukturę skóry. Produkt organiczny.

HLB 14 

INCIPolyglyceryl-4-Caprate

 

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: w następny dzień roboczy

Cena:

15,90 zł

Cena netto: 12,93 zł

Organiczny olejek pachnotka-słonecznik

Organiczny olejek pachnotka-słonecznik
Organiczny olejek pachnotka-słonecznik

Olejek zawiera  olej z pachnotki, organiczny olej ze słonecznika i płynny emulgator SLP. Przeznaczony do wszystkich rodzajów cery .

 

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: w następny dzień roboczy

Cena:

19,90 zł

Cena netto: 16,18 zł

szt.

Opakowanie na błyszczyk 5 ml

Opakowanie na błyszczyk 5 ml
Opakowanie na błyszczyk 5 ml

Plastikowy słoiczek kosmetyczny o pojemności 5 ml. Różne kolory.

Denko i wieczko jest w tym samym kolorze.

 

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: w następny dzień roboczy

Cena:

0,99 zł

Cena netto: 0,80 zł

Olivem 1000

Olivem 1000
Olivem 1000

 

Olivem 1000

INCI: Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate

Olivem 1000 to emulgator nowej gereneracji pochodzenia roślinnego. Służy on do przygotowywania emulsji typu olej w wodzie (O/W). Emulgator produkowany jest z pochodnych oliwy z oliwek. Olivem1000 produkowany jest tylko z naturalnych i biodegradowalnych surowców, jest również akceptowany przez ekologiczne jednostki certyfikujące. Prócz działania emulgującego wykazuje działanie nawilżające, wygładzające i natłuszczające, dlatego też poprawia nawilżenia i jędrność skóry.
Olivem 1000 może być stosowany jako jedyny emulgator.

 

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: w następny dzień roboczy

Cena:

9,90 zł

Cena netto: 8,05 zł

Oligofruktozany Cykorii

Oligofruktozany Cykorii
Oligofruktozany Cykorii

Oligofruktozany Cykorii to aktywny składnik restrukturyzacyjny, umożliwia dojrzałej skórze zachowanie optymalnej bariery naskórkowej bez ekspozycji na promieniowanie UV. Posiada zbliżone działanie do witaminy D, a tym samym odbudowuje wewnętrzną zdolność komórek do przywrócenia funkcjonalności receptora witaminy D, odnowy bariery skórnej, aktywizacji genów kontrolujących proces podziału komórek naskórka oraz ich procesu keratynizacji.

INCI Cichorium intybus (Chicory) Root Extract

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: w następny dzień roboczy

Cena:

10,90 zł

Cena netto: 8,86 zł

Olejek zapachowy ylang-ylang

Olejek zapachowy ylang-ylang
Olejek zapachowy ylang-ylang

Olejek zapachowy ylang ylang.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: w następny dzień roboczy

Cena:

11,90 zł

Cena netto: 9,67 zł

Olejek zapachowy różany

Olejek zapachowy różany
Olejek zapachowy różany

Olejek zapachowy różany.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: w następny dzień roboczy

Cena:

8,90 zł

Cena netto: 7,24 zł

Olejek zapachowy neroli

Olejek zapachowy neroli
Olejek zapachowy neroli

Olejek zapachowy neroli.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: w następny dzień roboczy

Cena:

16,90 zł

Cena netto: 13,74 zł

Olejek z pomarańczy słodkiej ORGANICZNY

Olejek z pomarańczy słodkiej ORGANICZNY
Olejek z pomarańczy słodkiej ORGANICZNY

Pomarańcza słodka Citrus aurantium dulcis, jest nisko rozgałęziającym się, zimozielonym drzewem (do 15 m) o zielonych gałęziach na których mogą występować ciernie. Owoce to pomarańczowe jagody. Okrywa jest gruczołkowato-kropkowana, w stanie dojrzałym zielona, żółta lub pomarańczowa. Olejek pomarańczowy uzyskuje się przez wyciskanie (tłoczenie) skórek pomarańczy, jest żółto-czerwoną lub pomarańczowo-brązową cieczą o silnym powszechnie znanym zapachu skórki pomarańczy.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: w następny dzień roboczy

Cena:

7,90 zł

Cena netto: 6,42 zł

Olejek z pomarańczy słodkiej NATURALNY

Olejek z pomarańczy słodkiej NATURALNY
Olejek z pomarańczy słodkiej NATURALNY

Pomarańcza słodka Citrus aurantium dulcis, jest nisko rozgałęziającym się, zimozielonym drzewem (do 15 m) o zielonych gałęziach na których mogą występować ciernie. Owoce to pomarańczowe jagody. Okrywa jest gruczołkowato-kropkowana, w stanie dojrzałym zielona, żółta lub pomarańczowa. Olejek pomarańczowy uzyskuje się przez wyciskanie (tłoczenie) skórek pomarańczy, jest żółto-czerwoną lub pomarańczowo-brązową cieczą o silnym powszechnie znanym zapachu skórki pomarańczy.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: w następny dzień roboczy

Cena:

7,90 zł

Cena netto: 6,42 zł

Olejek z Limetki kwaśnej NATURALNY

Olejek z Limetki kwaśnej NATURALNY
Olejek z Limetki kwaśnej NATURALNY

Limetka kwaśna (lima) Citrus aurantifolia Christm & Swingle jest silnie rozgałęzionym zimozielonym drzewem lub krzewem. Owoce limety kwaśnej są okrągłymi jagodami wielkości 3 do 6 cm. Okrywa owocu dojrzałego jest zielona i gęsto pokryta gruczołkami olejków eterycznych. Owoc jest bardzo kwaśny, zapach aromatyczny, cytrynowy z nutą korzenno-drzewnego.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: w następny dzień roboczy

Cena:

7,90 zł

Cena netto: 6,42 zł

Olejek z goździkowca korzennego NATURALNY

Olejek z goździkowca korzennego NATURALNY
Olejek z goździkowca korzennego NATURALNY

Goździkowiec korzenny Eugenia caryophyllata Thunb. jest to aromatyczne, wiecznie zielone drzewo dorastające do 12 metrów wysokości. Olejku eterycznego dostarczają nie rozwinięte jeszcze pąki kwiatowe. Głównym składnikiem olejku gożdzikowego jest eugenol (80 – 90%). Gozdziki, tj. nierozwinięte pączki kwiatowe o kształcie brunatnego „gwoździa”, są prastarą aromatyczno-konserwującą przyprawą używaną szeroko w świecie.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: w następny dzień roboczy

Cena:

6,15 zł

Cena netto: 5,00 zł

Olejek z Drzewa Różanego NATURALNY

Olejek z Drzewa Różanego NATURALNY
Olejek z Drzewa Różanego NATURALNY

Olejek ma kwiatowy słodki zapach z drzewną i korzenną nutą. Jest olejkiem bardzo delikatnym, jest dobrze tolerowany i polecany do każdego typu skóry i włosów. Znajduje zastosowanie w pielęgnacji skóry suchej, dojrzałej mieszanej i zanieczyszczonej.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: w następny dzień roboczy

Cena:

13,90 zł

Cena netto: 11,30 zł

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium