Olej palmowy z nasion RAFINOWANY

Olej palmowy z nasion RAFINOWANY
Olej palmowy z nasion RAFINOWANY

Olej palmowy ma zbliżone właściwości jak olej kokosowego. Używany jako czysty olej do ciała lub do masażu, jako dodatek do kosmetyków przy bardzo suchej, dojrzalej, pękającej skórze.

INCI Elaeis Guineensis (Palm) Kernel Oil

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: w następny dzień roboczy

Cena: 5,29 zł (netto: 4,30 zł )

Olej kokosowy RAFINOWANY

Olej kokosowy RAFINOWANY
Olej kokosowy RAFINOWANY

Używany jako czysty olej do ciała lub do masażu, jako dodatek do surowców kosmetycznych przy bardzo suchej i pękającej skórze, przeznaczony również dla dojrzalej, uszkodzonej przez słońce skóry, przy atopowym zapaleniu skóry. Do surowców kosmetycznych do pielęgnacji włosów suchych i łamliwych.

INCI Cocos Nucifera (Coconut) Oil

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: w następny dzień roboczy

Cena: 4,99 zł (netto: 4,06 zł )

Czerwony olej palmowy z miąższu

Czerwony olej palmowy z miąższu
Czerwony olej palmowy z miąższu

Olej otrzymywany z miąższu, nierafinowany o naturalnie czerwonym kolorze. Obfituje w prowitaminę A jest doskonałym masłem kosmetycznym do produkcji kremów odżywczych, przeciwstarzeniowych, łagodzących podrażnienia skóry.

INCI Elaeis Guineensis (Palm) Oil 

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: w następny dzień roboczy

Cena: 4,90 zł (netto: 3,98 zł )
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium